Çameli'de Toki İhalesi

Çameli'de Toki İhalesi

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Çameli Toki projesinin ihalesi bugün yapıldı.

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Denizli Çameli Toki evleri için çalışmalara ihale gerçekleştirildi.

Sonuçlandıktan sonra başlanacak 

94 konuttan oluşacak olan Denizli Çameli Toki 2019 kapsamında 1 adet cami, 3 adet dükkân, altyapı ve çevre düzenlemesi işi gerçekleşmiş olacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Arslan Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi yeni baştan inşa ederek vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz.

Vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getiriyoruz.  İhalenin sonuçlandırılması ve sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün için yer tesliminin yapılacağı projenin şartnameye göre 500 takvim gününde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor dedi.


Başkan Arslan Söz Verdik yaptık Yine Biz Yaparız

Başkan Arslan  ihalenin sonuçlanmasından sonra en kısa zamanda inşaatlara başlıyoruz. Çameli’mize hayırlı olsun. Katkılarından ve emeklerinden dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, ,Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekilimiz Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün ÖK,Ahmet Yıldız’a Toki İdare Başkanı Ömer Bulut  ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a  teşekkür ederken, ayrıca Arsanın kazandırılmasında emeği olan 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerinde  görev yapan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.