Çameli'de Turizm Daha da Canlanacak

Çameli'de Turizm Daha da Canlanacak

Çameli'de Turizm Daha da Canlanacak

A+A-

Isparta’da faaliyet gösteren özel bir organizasyon firması Denizli’nin Çameli ilçesine kültür turları düzenleyerek, turist getirecek.

 

Isparta’da faaliyet gösteren özel bir organisazyon firması yetkilisi Ali Baykın, Kültür Gezileri düzenleyerek ilçelerin tarihi ve turistik mekanlarının tanıtımını yapıyor. Bu Kapsamda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret eden Baykın, yapmış oldukları kültür turları hakkında bilgiler verdi.

Ali Baykın,"Çameli ilçesinin coğrafyası, iklimi ve tabiat güzellikleri bakımından müthiş bir potansiyele sahip. Doğa Çameli ilçesine cömert davranmış. Her tür rengi bir arada görme ve batısından doğusuna kadar şelaleleri, doğası, iklimi, göl ve şelaleleri ile her tür gezi programları bakımından zengin bir yapıya sahip. Bugün ilçeyi ziyaret ederek yapacak olduğumuz çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.

Başkan Arslan; “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde turizm alanında çalışmalar yaptık. Yurt içi ve yurtdışı fuarlarına katılarak ilçemizi en güzel şekilde tanıttık. Gerek sosyal medya, gerekse yerel basında Çameli’ni tanıtarak çeşitli etkinlikler, festivallerle ilçemizi tanıtma gayreti içerisindeyiz. Çameli kültür turizmi ve diğer özel ilgi turizmi türleri açısından güçlü bir potansiyele sahiptir” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.