Çameliler Murat Başaran’la Coştu

Çameliler Murat Başaran’la Coştu

7. Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nin son gününde Çamelililer Murat Başaran konseriyle coştu.

A+A-

7. Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nin son gününde Çamelililer Murat Başaran konseriyle coştu. Özellikle gençler sanatçının her şarkısına eşlik ederek, vokal yaptı.

 

Festival kapsamında dün düzenlenen konserlerde ilk olarak TRT sanatçısı Tuğba Karakuş türkü severleri coşturdu. Seyircilerin yanına giderek türkülerini seyircilerle birlikte seslendiren Karakuş, vatandaşları oyuna kaldırdı.

Ardından sahneye çıkan pop müziğinin sevilen sesi Murat Başaran, özellikle gençlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı. Telefonlarının ışıkları ile Başaran’ın şarkılarına eşlik eden gençler yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatçıların sevilen şarkıları sana ölürüm, alev alev mağdur, nankör ve gülümse anne şarkılarını hayranları için seslendirdi.

İzleyenlerin coşkusunun yansıdığı sanatçı zaman zaman hareketli şarkılarla hem kendi oynadı hem de Denizlilileri oynattı. Başaran eski ve yeni albümündeki şarkılarını seslendirirken hayranları da bu şarkılara eşlik ederek sanatçıya vokal yaptı. Sanatçı bir ara eline aldığı gitarla iki ayrı şarkı seslendirmesiyle geceye damga vurdu.

 

EN GÜZEL ŞARKILAR ÇAMELİLİLER İÇİN

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Kaymakamı Onur Özaydın Tuğba Karakuş ve Murat Başaran’a çiçek ve hediye takdim etti. Tuğba Karakuş ve Murat Başaran, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hediye için Başkan Arslan’a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Başaran, Çameli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Çameli insanını sıcakkanlı olmasından dolayı Çameli’ye karşı ayrı bir sevgisinin olduğunu söyledi.

Programın sonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, festivale destek sağlayan katılımcılara plaket takdiminde bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.