Çameli'nde Depremzedeler İçin El Ele Verdiler

Çameli'nde Depremzedeler İçin El Ele Verdiler

Denizli'ye bağlı Çameli İlçesi'nde hayırseverlerin önderliğindeki Whatsapp grubunda Elazığ'a yardım toplanıp gönderildi.

A+A-

Elazığ ilinde Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde mağdur olan vatandaşlara yardım kampanyası sürüyor.

Denizli’nin Çameli İlçesinde Çameli Sevdalıları grubunun  başlatmış olduğu yardım kampanyasına vatandaşlar katkı sağlamak istediklerini belirten Çameli Yörük Türkmen Derneği Başkanı Özcan Özçelik  kampanyaya destek veren duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

“Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın”

Whatsaptan oluşturulan Çameli Sevdalılar  Grubundaki Yardım kampanyasını duyan vatandaşlar  ihtiyaç olan malzemeleri getirdiklerini söyleyen Çameli Yörük Türkmen Derneği Başkanı Özcan Özçelik  “Depremde mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak istedik. Topladığımız Sıfır alınmış kıyafet, battaniye, yorgan ve kaşkol gibi giysiler toplanarak  yardımları Dün Akşam itibari ile Deprem Bölgesine yolladık Birlikte el ele gönül gönüle Elazığ halkının yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileriz. Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.