Çameli'nde Diyaliz Hastalarına Belediye Yardımı

Çameli'nde Diyaliz Hastalarına Belediye Yardımı

Çameli İlçesinde kar yağışı ile kırsal mahallelerdeki diyaliz hastaları ve hastaneye gidemeyen acil hastalar Belediye imkânlarıyla hastaneye ulaştırıldı.

A+A-

Çameli Belediyesi Başkanlığında, Karla mücadele ekibi ana arterler başta olmak üzere kırsal mahallelerde ulaşıma kapalı yolların açılması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yumrutaş Akpınar, Sarıkavak, Yeni Mahalle, Emecik ,Kızılyaka ve mahalellerinde hastaneye ulaşamayan diyaliz hastaları vatandaşlar için Çameli Belediyesi ekipleri devreye girdi.

Çameli Belediyesi ekipleri haftanın 3 günü diyalize girmek zorunda olan hastaları evlerinden alıp,Şehir merkezindeki bekleyen diyaliz servis aracına ulaştırdı. Kar yağışı nedeniyle yolların kapanmasının ardından, hasta servisi vatandaşları almaya gidemeyince devreye Çameli Belediyesi ekipleri devreye girdi

BAŞKAN ARSLAN ; “ÖNCELİĞİMİZ HASTA, CENAZE VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ OLACAK”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN;ilçemizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarında Belediye ve Büyükşehir Ekiplerinin yoğun bir şekilde çalışmaktadır.Öncelikli olarak Sağlık Kurumları ve Hastane güzergahındaki yollarımızı açıyoruz diyaliz merkezine gitmek isteyen servis aracı kar nedeniyle ilerleyemeyenleri Belediyemizin aracıyla hastaları evden alarak servis aracına yetiştirdik dedi. Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı bölgemizde de etkili olmaktadır. Ekiplerimiz 24 saat yol açma çalışmaları sürdürüyor. .

Diyaliz Hastaları ve Hastaneye gelen hvatandaşlar Sağolasın Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN ve personelinden. Belediye çalışanları bizi evlerimizden alıp diyaliz servis aracına yetiştirdi dedi kendilerine teşekkür ediyoruz dediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.