Çameli'nde Hizmet Aralıksız Devam Ediyor

Çameli'nde Hizmet Aralıksız Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ortaklığında ilçe çapında belirlenen noktalarda asfalt çalışmaları sürüyor.

A+A-

ÇAMELİ’NDE HER MAHALLE ŞANTİYE ALANI

Her Mahallede açık bir şantiye havasında süren çalışmalar kapsamında Asfalt Çalışmalarını yakından takip eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: "Gürsü Mahallemizde Yıpranmış, konfordan uzak hale gelmiş asfaltları yenilediklerini Güvenli ulaşım Darpak Mevkii sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor." dedi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Başkan Arslan "Daha yaşanabilir Çameli için ilçe genelinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde yürütülen çalışmalar ivme kazandı. . Büyükşehir Belediyemizin verdiği destek ile ortaya çıkan güçlü çalışmaların halkımızın da takdirini görmesi bizleri memnun etmektedir Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum"

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

"Gürsu Mahallesi vatandaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan asfalt çalışması öncesi dualar edildi. Gürsu Mahalle Muhtarı Zafer Gök mahallelerinde Darpak ismiyle bilinen yolun asfalt çalışmalarına başlandığını, bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini" söyledi.

Başkan Cengiz Arslan‘ın hiçbir taleplerine olumsuz bakmadığını dile getiren Muhtar Gök bu anlamda da Başkanımız Cengiz Arslan'a Ayrıca Asfalt Çalışmalarına destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.