Çameli'nde Mahsur Kalan Aileyi Belediye Ekipleri Kurtardı

Çameli'nde Mahsur Kalan Aileyi Belediye Ekipleri Kurtardı

Çameli'nde etkisini gösteren kar yağışı yolları kapatırken, hava muhalefeti nedeni ile yolda mahsur kalan vatandaşları Çameli Belediyesi ekipleri kurtardı.

A+A-

Denizli'nin Çameli İlçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle karla mücadele çalışmaları çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Çameli İlçesi Gökçeyaka Mahallesinde yaşayan 7 kişilik ailemizin araçlarında arıza nedeniyle yolda mahsur kalarak Çameli Belediyesinden yardım isteyerek ve Belediye ekiplerimiz tarafından İlçe Merkezinden Gökçeyaka Mahallesine ulaşımını belediyemiz tarafından sağlanmıştır

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Konu ile yaptığı açıklamada "Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinden önce insan önce hizmet anlaşıyla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır. Bu Kapsamda Gökçeyaka Mahallesinde yaşayan ailemizi belediye ekiplerimizin koordinesi tarafından evlerine güvenli bir şekilde ulaştırılması sağlanmıştır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.