Çameli'nde Tarih Yaşatılacak

Çameli'nde Tarih Yaşatılacak

Coğrafi koşullardan ötürü dolayı kış ayının sert geçtiği Gökçeyaka Mahallesi ve Grandağı bölgesi güzergahında Çameli Belediyesi Fen işlerine bağlı birimler yol bakım çalışması başlattılar. Gökçeyaka Mahallesi yol güzergâhı boyunca yol kenarında hendek ve

A+A-

Çalışmalar ile alakalı bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, çalışmaların tüm hızla devam ettiğini, bu çalışmalar çerçevesinde kış döneminde dağlık eteklerde biriken toprak ve yabancı maddelerin birikmesi sonucunda temizlenerek yağmur ve kar sularının hendek ve şarampol vasıtası ile akmasının sağlandığını belirtti. Çevre sakinleri gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Çameli’nin Tarihi Oluşturulacak

Çameli Belediyesi ilçenin eski fotoğraflarından bir arşiv oluşturmak amacı ile vatandaşların elinde olan eski siyah beyaz fonda çekilmiş sokak, bina ve ilçe geneli fotoğraflarını toplayacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarihi bir geçmişi olan ilçe hakkında her türlü eski siyah beyaz fotoğrafı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün bünyesinde toplanıp bir arşiv oluşturduklarını,  toplanmış olan bu fotoğrafların Çameli’nin kentsel tarihine ışık tutacağını ve büyük bir Çameli arşivi oluşturulacağını dile getirdi.

Meclis Toplantı

Çameli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı 03 Temmuz 2018 Salı günü saat 11.00’de Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Başkanlığı’nda yapıldı. Yoklama ve açılıştan sonra gelen yazılar gündeme alınıp değerlendirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.