Çameli'nde Tarihi Konvoy

Çameli'nde Tarihi Konvoy

Yerel seçim çalışmalarını tüm gücüyle sürdüren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan vatandaşların yoğun katılım ve destekçileri ile birlikte oluşturulan dev seçim konvoyunu gerçekleştirildi.

A+A-

Yerel seçim çalışmalarını tüm gücüyle sürdüren Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan vatandaşların yoğun katılım ve destekçileri ile birlikte oluşturulan dev seçim konvoyunu gerçekleştirildi.

200 Araçlık Konvoy

Yaklaşık 200 araçlık konvoyla 3 km mesafeli olan konvoy tüm Çameli İlçesini gezen ve halkı selamlayan Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan Çameli’lilerin ilgisinden oldukça memnun kaldı

Çameli Konvoyu Muhteşemdi

Büyük bir coşku ile gerçekleşen konvoy sonrası büyük alkış ve tezahüratlar içerisinde vatandaşlara seslenen Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan “konvoya katılarak bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. Çameli'de yine unutulmaz bir gün yaşadık. İnşallah bu seçimden de zaferle çıkacağız.” 

Halkın Cumhur İttifaki konvoyuna ilgisi yoğun olurken vatandaşlarda konvoya el sallayarak ve ıslıklar çalarak destekler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.