Çameli'nin Gururu Hizmete Girdi

Çameli'nin Gururu Hizmete Girdi

Sarayköy'den sonra ilk büyük garaj projelerinden biri olan Çameli İlçe Otobüs Terminali hizmete sunuldu.

A+A-

Denizli'nin ikinci büyük ilçe garajı artık Çameli'de… Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından 30 Mart yerel seçimleri öncesinde açıklanan projeler içerisinde yer alan Çameli Otobüs Terminali Projesi, Sarayköy'den sonra ilk büyük garaj projelerinden birisi oldu.

Seçimin hemen öncesinde verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden Arslan, Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan ve Sarayköy'den sonra ilk büyük garaj projesi olan Çameli Otobüs Terminali Projesi'nin ihalesi 2016 senesinde yapılmıştı. İhaleden hemen sonra 2017 yılında start alan proje 2018 yılında Çameli ve çevre halkının hizmetine açıldı.

Çameli’de yapımı bitirilen Çameli Otobüs Terminali için açıklama yapan Arslan, "Çameli'de verdiğimiz sözü tuttuk ve garaj projemizi gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Sarayköy'den sonra ilk büyük garaj projesini burada uygulamaya koydu. Hem şehirler arası otobüs terminali, hem de köyden gelen servislerin duracağı bir alanımız oldu. Artık ilçemize gelen turistleri daha rahat bir şekilde ağırlayabileceğiz." dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmuş bulunmaktayız. Çameli artık daha modern bir hale gelecek." ifadelerine yer verdi.

Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 adet bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.