Çamelispor'da Bir Dönem Kapanıyor

Çamelispor'da Bir Dönem Kapanıyor

Çamelispor’da 10 yıldır başkanlık görevi yürüten İsmail Aksoy, ay sonunda yapılacak olan kongrede aday olmayacağını duyurdu.

A+A-

Aksoy, “İstediğimiz tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. Artık yerimizi yenilere bırakma zamanı. Yüreğimiz Çamelispor için atmaya devam edecek” dedi.

Denizli Süper Amatör Lig ekibi Çamelispor Belediyespor, ay sonunda kongreye gidiyor. Geçen yıl 1. Amatör Küme play-off grubunu ilk 3 içerisinde bitirerek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran, lige iyi başlamasına rağmen aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına gerileyen yeşil beyazlılar, sezon sonunda aldığı puanlarla ligde kalmayı başarmıştı. Çameli’nin 29 yıllık Süper Amatör Lig hasretini dindiren yeşil beyazlılarda 10 yıldır görev yapan Başkan İsmail Aksoy, sezon sonu itibariyle görevi bırakma kararı aldı.

20 YILDIR KULÜBÜN İÇERİSİNDEYİM

Yaklaşık 20 yıldır Çamelispor’un her yerinde olduğunu aktaran Aksoy, “Burada çok güzel işlere imza attık. Tek takım varken her kategoride mücadele etmeye başladık. İlçede olan çocuklar ve gençler sportif anlamda yarışmayı öğrendi. Başarı için çalışmayı, sabretmeyi, emek sarf etmeyi öğrendi. Yani ilçeyi dışarıya açtık. Başka ilçelerle yarışır olduk ve söz sahibi olmaya başladık. Bu benim hedeflerimdendi” dedi.

GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTTUK

Başkan Aksoy, “Benim başka hayallerim de vardı. İlçe de gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çok çaba sarf ettim. Geceleri halı saha turnuvaları yaptım. Turnuvaya katılım çok olduğu için bir ay boyunca her gece gençleri halı sahada tuttum. Çok başarılı oldum. Bir başka düşüncemde gençleri devlete hayırlı birer birey olarak kazandırmaktı. 20 yıl boyunca bir çok benimle birlikte spor yapan kardeşlerimin, kimisini öğretmen kimisi doktor, polis, asker olarak hayata kazandırdım. Bundan gurur duyuyorum” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUKLAR KAZANDIK

Hayallerini bir bir yerine getirdiğini belirten, “Başka bir hayalimde Çamelispor’u spor alanında başarı yakalamaktı. İlk olarak 2 yıl önce U19 şampiyon olduk. Daha sonra geçen sezon başında A takımda şampiyon olduk ve hayalim olan Süper Lig’e çıktık. Burada yine benle olan Halim Ayten, Mehmet Kürşat Sargın, İlyas Soysal, Adnan Gököz, Ömer Gül, Önder Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’ın bize verdiği katkıları da unutmamak gerekir. Onlara ayrı teşekkür etmek lazım. Süper Lig’e çıktık. Bu sefer çıta yükseldi. Tabi bütçe de yükseldi. Bunun büyük bölümünü kendi şahsım, Halim Ayten ve bir kısmını Belediye Başkanımız Cengiz Arslan üstlendi. Lig başlamadan düşer denen Çamelispor’u ligde tuttuk” ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEFLER İÇİN DEĞİŞİM ŞART!

‘Artık ben ve ekibim tüm hayallerimize ulaştık’ diyen Aksoy, “Tüm hedeflere ulaşıldı. Hedefleri büyütmek için daha büyük hedeflere koşmak için lideri değiştirmek lazım derim. Geçen yıl takımı Çameli Belediyespor yapmak için Başkanımızla görüştük ve mutabık kaldık. Kulübü belediye teslim edeceğiz. İnşallah daha başarılı olurlar. Çünkü artık bizim gücümüz yetmiyor. Futbolcu arkadaşlarımıza borçlarımızı ödeyip, malzemeciye de ödeyip bu sayfayı kapatacağız.

TÜM DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

20 yıl boyunca bize destek olan başta Ömer Gül’e, Halim Ayten’e, yönetim kurulu arkadaşlarıma, çok özel olan futbolcu kardeşlerime, eski Başkan Cengiz Yılmaz, şu anki Başkanımız Cengiz Arslan ve de Çamelili vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra Çameli’ye hizmet etmeyi ticaret ve siyaset alanında devam edeceğiz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.