Cami Yolunda Hakk’a Yürüdü

Cami Yolunda Hakk’a Yürüdü

Denizli ilinin Buldan İlçesi'nden gelen kaza haberi herkesi çok üzdü. İşte feci kazanın ayrıntıları…

A+A-

Buldan ilçesinde Cuma namazı için evinden  çıkan bir kişinin kullanmış olduğu traktörün altında kalması sonucunda hayatını kaybettiği ifade edildi.

Buldan’dan acı bir haber alındı. İddialara göre olay, Denizli'nin Buldan İlçesi Sarımahmutlu Mahallesi’nde meydana geldi. Sarımahmut Mahallesinde ikamet eden 78 yaşındaki İbrahim Yangöz, saat 12.00 sularında Cuma namazına gitmek amacı ile evinden çıktı. Traktörü ile mahalle camisine doğru yol almakta olan 78 yaşındaki Yangöz, henüz netleşmeyen sebeplerden ötürü devrilmiş olan traktörünün tekerlerinin altında kaldı.

Yardıma Koştular

Traktörün devrildiğini ve yaşlı adamın tekerin altında kaldığını görmüş olan çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştular. Bir taraftan yaşlı adam kurtarılmaya çalışılırken bir yandan da sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapmış oldukları inceleme sonucunda 78 yaşındaki İbrahim Yangöz’ün kaza sonrasında olay yerinde vefat ettiğini belirledi.

Devrilmiş olan traktörün altından çıkarılan 78 yaşındaki İbrahim Yangöz’ün cansız bedeni otopsi yapılması için Buldan Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Jandarma ekiplerinin ise olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

78 yaşındaki İbrahim Yangöz’ün camiye giderken kaza sonucu vefat etmesi ailesini, akrabalarını ve yakınlarını çok üzdü. Olayı görenlerin ifadelerine göre traktör bir anda devrildi ve hemen kendileri yardıma koştular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.