Can Dostlar, yeni barınakları için gün sayıyor

Can Dostlar, yeni barınakları için gün sayıyor

Sevimli dostlarımızın da açılışı için gün saydığı Kedi ve Köpek Misafirhanesi, 29 Ekim Pazar günü törenle hizmete girecek.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in önemsediği projelerinden biri olan ve “Bölgenin en doğal barınağı” olarak nitelendirdiği Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesinde çalışmalar devam ediyor. Sevimli dostlarımızın da açılışı için gün saydığı Kedi ve Köpek Misafirhanesi, 29 Ekim Pazar günü törenle hizmete girecek.

 

Mevcut barınağın yetersiz kaldığı ve yol kenarında olması nedeniyle can dostlarımızın can güvenliği konusunda da tehlike arz etmesi nedeniyle yeni bir barınak ihtiyacının doğduğunu belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Yeni barınakta hem kapasitemizi artıyoruz hem de sokakta yaşayan can dostlarımıza daha rahat edecekleri ve hijyenik şartlarda yaşayabilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Barınağımızı patili dostların ihtiyaçlarına göre dizayn ettik. Tamamen doğal bir ortamda inşa edilen barınağımız, bölgenin en doğal barınağı olacak” dedi.

 

Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesi’nin Cumhuriyetimin İlanının 100.yıl dönümünü kutlayacağımız 29 Ekim Pazar günü açılışı gerçekleştirileceğini hatırlatan Başkan Şevik, tüm hayvan dostları ile Buldanlı hemşehrilerini açılış törenine davet etti.

Sevimli dostlarımız için açık ve kapalı bölümlerden oluşan yeni barınakta, kediler için de bölümlerin oluşturulduğunu söyleyen Başkan Şevik, “Hasta ve yaralı can dostlarımızın tedavisi burada yapılacak. Sevimli dostlarımız sağlıklarına kavuşuncaya kadar barınağımızda misafir edilecek. Benim vatandaşlardan ricam para karşılığı kedi ve köpek sahiplenmektense sahipsiz bir hayvana sıcak yuva olmaları. Vatandaşlarımızdan, barınağımıza gelmelerini, sevimli dostlarımızla tanışmalarını isteriz” diyerek tüm Buldanlılara çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.