Çanakkale Ruhu bugün Afrin'de...

Çanakkale Ruhu bugün Afrin'de...

Çanakkale Ruhu bugün Afrin'de...

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünü kutladı

 

“1915’TEKİ ÇANAKKALE RUHU BUGÜN AFRİN’DE”

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 103 yıl önce emperyalizmi Çanakkale boğazının sularına gömen vatansever ruhun bugün Afrin’de yine emperyalistlerin tezgâhını boşa çıkarmak için kahramanca savaştığını söyledi. Şahin Tin, “Onların oyunları bitmiyorsa, bizim de kahramanlarımız ve vatan sevdamız bitmiyor, bitmeyecek.” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı. Bu toprakların tarih boyunca emperyalizmin iştahını kabarttığını, ancak bugüne kadar emellerine ulaşamadıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bunu asla başaramayacaklar. İster silahla gelsinler, ister oyunlarıyla gelsinler, ister maşalarını sahaya sürsünler. Çünkü bu aziz milletin güçlü imanı, çelik iradesi her zaman oyunları bozacaktır. Çanakkale’de düşmanların bile takdirini kazanacak kadar olağanüstü bir mücadele sergileyen kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Onların bize miras olarak bıraktıkları bu mukaddes toprakları canımız pahasına korumaya, İslam âleminin umudu olma misyonumuzu sonuna kadar sürdürmeye ve bu uğurda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

AFRİN’DE ASLANLARIMIZ ÇANAKKALE MİRASINA SAHİP ÇIKIYOR

 

“Bugün coğrafyamız üzerinde yine oyunlar tezgâhlanıyor” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “103 yıl önce onları hezimete uğratmıştık. Vazgeçmediler. Bir kez daha deniyorlar. Emperyalistler, bu kez kukla bir devlet vaat ettikleri maşalarını kullanıyorlar. Burnumuzun dibinde, ulusal güvenliğimizi tehdit eden, Ortadoğu coğrafyasının bağrına hançer gibi saplamak istedikleri bir oluşumun peşindeler. Afrin’deki harekât bu emperyalist planına büyük bir darbe indirmek için yapılıyor. Bu harekâtın başarılı olması hem ülkemiz, hem de İslam coğrafyası açısından büyük önem taşıyor. Bizim için son derece önemli olan Zeytin dalı harekâtını kahramanlarımız büyük bir başarıyla sürdürüyor ve tamamlamak üzereler. Çanakkale’deki atalarımızla aynı ruh ve imanı taşıyan Kahraman Mehmetçiğimiz’den zafer müjdesi almayı umutla bekliyor, şanlı ordumuzun muzaffer olması için dua ediyoruz. Bu vesileyle; Bedir’den bu yana bu topraklar için toprağa düşmüş Kahraman Şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Nice zaferlere ulaşmak dileğiyle Çanakkale Zaferimizin 103. Yıldönümünü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.