Canevim 12. bölüm full izle tek parça YouTube

Canevim 12. bölüm full izle tek parça YouTube

Canevim 12. bölüm ile ATV'de. Canevim 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim 12. bölüm full izle tek parça linki YouTube'de.

A+A-

Canevim 12. bölüm ile ATV'de. Canevim 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim 12. bölüm full izle tek parça linki YouTube'de.

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz ile Aras Aydın'ın oynadığı Canevim dizisi 12. bölümü ile 26 Ağustos 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak. Canevim 12. son bölümünde; Taylan, Ceylan'ın gerçekleri öğrenmemesi için tehlikeli işlere kalkışır. Feryal de yaptığı son iş birliğini oğlundan saklamaya gayret ederken bir başka çözüm yoluna başvurur.

CANEVİM 12. BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan'ın, Taylan'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruları Taylan'ı büyük bir ikilemde bırakır. Ömer'in teklifini kabul eden Feryal, itiraf kaydını Taylan'ın telefonundan Ceylan'a göndermek için fırsat kollamaktadır. Ömer ise Feryal'den gelecek haberi beklerken, Hacı Anne'nin Kristina'yı da alarak evi terk ettiğini öğrenir. Ömer onlara ulaşmaya çalışırken, Hacı Anne testi yaptırmak için Hamza'dan yardım ister.

canevim12.jpg 

Test günü yaklaşırken, Taylan'ın itirafı, içinden çıkılması zor olayları tetikleyecek ve Taylan'ın gizli planı Ceylan ile Ömer arasındaki büyük yol ayrımını ortaya çıkaracaktır. Taylan, geri dönüşü olmayacak şekilde Ceylan'a olan aşkı için her şeyi göze almıştır. Elvan ise Günnur'un Sezgin'le ilgili sert çıkışından sonra atölyede kalmaya karar verir. Bütün aile Elvan'ı eve dönmeye ikna etmek için uğraşır. Müjgan, Yener'le ayrılmış olsa da, Melis'in oyunları, tekrar kafasının karışmasına neden olur.

CANEVİM 12. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.