Çarpışma 15. bölüm fragmanı izle Show TV 22 Mart

Çarpışma 15. bölüm fragmanı izle Show TV 22 Mart

Çarpışma 15. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çarpışma 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 15. bölüm fragmanını Show TV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu'nun oynadığı Çarpışma dizisinin 14. yeni bölümü 21 Mart Perşembe akşamında Show TV ekranlarında yayında olacak.

Çarpışma 14. yeni bölüm fragmanında; Veli, Kadir'in ölmeye geldiğini söyler. Bu esnada Zeynep ile Asiye'de Kadir'i beklemektedir. Kadir'in geleceği konusunda Asiye pek emin değilken Zeynep ise öyle düşünmemektedir.

Ve sonunda Kadir gelir ve hemen babasının nerede olduğunu sorar. Cemre ise Kerem'i affetmiştir. Kadir de doğum gününde Zeynep ile iyice yakınlaşır.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Annesinin yerini Zeynep'ten öğrenen Kadir onun oturmakta olan adresteki evine gider. Kapıyı çalar ve ardından Asiye de kapıda konuşulanlara kulak misafiri olur. Kapıyı açan kişi de Kadir'e kendisinin ev sahibi olmadığını söyler.

Asiye iyice endişelenmiştir. Asiye kapıda konuşulanları duyduktan sonra elleri titrer ve iyice heyecana kapılır. Asiye'nin yardımcısı sonunda Kadir'i eve davet eder. Aylin ile beraber bankta oturmakta olan Zeynep'in yanlarına Veli gelir. Aylin sevinç sonrasında Veli'ye sarılır. Aylin hemen Veli'ye iyi olup olmadığını sorar.

Çarpışma 15. bölüm fragmanı izle

Kadir sonunda evden içeri girer. Kafasında oluşan sorular ile birlikte Asiye'yi beklemeye başlar. Arkasını döndüğü esnada Asiye kapıda görünür. Kadir gözlerinde yaşlar ile birlikte Asiye'nin kendisine "oğlum" diye seslenişi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Kadir evden ayrılırken Asiye peşinden gider.

Cemre de annesinin ölümü sonrasında sahte belgeler düzenleyen Dr. Kaan'ın evine gider. Cemre açık olan kapıdan içeri girdiği esnada salonda gördükleri karşısında şoke olur. Cemre hemen korku ve paniğe kapılarak evi terk eder. Ancak duvarın hemen arkasında elinde silahı olan bir adam vardır.

ÇARPIŞMA 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.