Çavuşoğlu “Vatandaş imdat diyor”

Çavuşoğlu “Vatandaş imdat diyor”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu vatandaşların gönderdiği yüksek bedelli su faturaları topladı, “Vatandaş imdat diyor” dedi. Çavuşoğlu suya indirim sözünü tekrarladı, “Ege’nin en düşük ücretli suyunu Denizli kullanacak” diye konu

A+A-

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim startı vermesi ile birlikte ilk vaat olarak Denizli’de içme ve kullanım suyu ücretlerinde yüzde 50 indirim yapmayı taahhüt etmişti.

Çavuşoğlu’nun projesi vatandaşta da geniş yankı buldu. Gittiği her yerde, çaldığı her kapıda su ücretlerine yönelik şikayetlerle karşılaşan Çavuşoğlu, kendisine gönderilen yüksek bedelli su faturalarını biriktirmeye ve vatandaşın yaşadığı sıkıntıyı sosyal medyada paylaşmaya başladı. Son olarak 600 lira ile 2 bin lira arasında değişen su faturalarını kamuoyuna gösteren Çavuşoğlu; “Denizli bir rekora daha imza atıyor. Dünyanın en pahalı suyunu kullanan iller arasında yerini alıyor. Hal böyle olunca ekonomik zorlularla mücadele eden vatandaş ev ve işyerlerine gelen yüzlerce lirayı bulan su faturalarına isyan ediyor” ifadelerini kullandı.

BU İSYANA KAYITSIZ KALAMAM

Vatandaşın isyanını kayıtsız kalamayacağını belirten CHP’li Çavuşoğlu, “Güzel memleketimde en temel insani hak olan suya erişim hakkına gasp ediliyor. Bu faturalara mahkumdeğiliz. Zaten mevcut iktidarın sürdürdüğü ekonomi politikaları sonucu yaşanan kriz ocağımızı söndürdü. Denizli’de de krize vurgunla çanak tutanlara ‘Yetti Gari’ diyoruz” diye konuştu.

EGE’NİN EN DÜŞÜK FİYATLI SUYU DENİZLİ’DE OLACAK

Çavuşoğlu kendisine fatura gönderen takipçilerine mesaj vererek bu sıkıntının son bulacağını müjdeledi. Açıklamasında; “Türkiye’de kalite yönünden sonlarda ancak fatura yönünden ilk sıralarda yer alan su sorunu hepimizin en büyük çilesi. Söz veriyorum, göreve geldiğimiz günden itibaren su faturalarını yüzde 50’ye düşüreceğiz. Ege Bölgesi’nin en düşük su fiyatı Denizli’de olacak! Bizler daha yaşanılır bir Denizli için yola çıktık. Hizmete susamış, yolsuzluğa, yandaşlığa dur diyen hemşerilerimiz de bizi bağrına bastı” dedi.

thumbnail-img-20240223-wa0081.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.