Çelik soyunma dolapları: fabrikaların değişilmez ürünleri

Çelik soyunma dolapları: fabrikaların değişilmez ürünleri

Ahşap dolapların sıvıyla temasında çürümeye maruz kaldığı ve temizlik dolabı olarak kullanılmasına pek elverişli değildir.

A+A-

Metal temizlik dolabı bu durumlarda daha kullanışlı ve sağlamdır. Sac malzeme üstüne elektrostatik toz boya yapıldığı için paslanmaya çürümeye karşı dayanıklıdır. Ereğli sacından üretilen bu dolaplar ayrıca dışarıdan gelecek darbelere karşı dayanıklıdır.

Dolabın rengini , iç dizaynını ve boyutlarını dekorasyonunuza uygun bir şekilde tercih edebilirsiniz. Genellikle uzun temizlik malzemeleri konacağı için bir alanın bu şekilde kullanılması gerekir. Temizlik dolabı ihtiyacı olan her işletme için demirbaş sayılabilecek bir üründür. Mavi yakalı çalışanlar yalnız metal temizlik dolapları gibi ürünleri değil soyunma dolabı 6'lı ve 3'lü gibi farklı alternatifleri de kullanmaktadır. Soyunma dolabı modelleri için yandaki adrese tıklayınız. Metal soyunma dolapları çok çeşidi içinde barındırır. Temizlik dolaplarından farkı raflarının sayısı ve bölmelerden ibarettir. Bu dolapların içi genellikle iki bölümden oluşur. Bu bölümlerden birisi yüksek boylu ürünleri koymak diğeriyse temizlik malzemelerini koymak için raf sistemidir. Bu raf sistemini kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Rafların taşıma kapasitesi 50-60 kilogram arasındadır. Çeşitlerin bol olması nedeniyle soyunma dolabı fiyatları da çelik ve metal dkp sacın kalitesine göre değişmektedir.

Ahşap modellerin kullanım ömrü kısa olduğu için firmaların ilk tercihi metal temizlik dolabı olmaktadır. Bu dolaplarda gömme kilit sistemi mevcuttur. Bu sistem sayesinde iki kapağında sağlam bir şekilde kilitlenmesini sağlamaktadır. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde kendinize göre ayarlayabilir hatta fazladan raf da isteyebilirsiniz. Böylelikle temizlik eşyalarını daha düzgün bir şekilde saklayabilirsiniz. Çelik dolap konusunda diğer bir alternatif ise dosya dolabı olmaktadır. Çelik dosya dolapları raflı ve modüler tipte üretilebilir. Dekorasyon açısında oldukça estetiktir. Çelik dosya dolabı 198'lik ve 130'luk, 100'lük gibi farklı modelleri içinde barındırır. Metal dosya dolabı modelleri için yandaki adrese ulaşınız.

Temizlik dolaplarının dışında dosya dolaplarını da bu işlerde kullanabilirsiniz. Dosya dolapları ve temizlik dolaplarının arasındaki tek fark iç dizayndır. Temizlik dolaplarında iç dizaynı ayarlama imkanınız varken dosya dolaplarının iç dizaynı standarttır. Dosya dolaplarının kullanım alanı oldukça geniş olduğu için bazı firmalar bu dolapları ağır malzemeleri saklamak için kullanmaktadır.

Dosya dolapları genellikle ofis  , devlet kurumları , endüstriyel üretim yerleri gibi yerlerde kullanılır. Genellikle evrak saklama için kullanılan bu dolaplar evlerde de kullanıma uygundur. Günümüz şartlarında evden çalışma ortamı yaygınlaştığı için evdeki dosyaları dağınık şekilde masanın üstünde durmasını engelleyecektir. Bu dolaplar size ve çalışma alanınıza düzen getirecektir. Evraklarınızın kaybolmasını engelleyecektir.

Bu dolapları satın almak istiyorsanız internette biraz araştırma yapmanız gerekebilir. Demir olması nedeniyle metal dolap modelleri fiyat olarak oldukça avantajlıdır. Yandaki linkten metal dolapların tüm çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Çelik dolap imalatı da demir olması nedeniyle bir hayli zordur. Metal dolap fiyatları ürünün sac kalınlığı,boya ve kilit sistemi gibi etmenlerine bağlıdır. Sizin için en uygun ve kaliteli olanı tercih etmelisiniz. Bu tercihlerinizi yaparken referanslara bakmak yeterli olacaktır. Bizim size önerebileceğimiz firma Engin Metal’dir. Bu firma yıllardır bu sektörde ve kaliteli ürünler çıkarmaktadır. Daha detaylı bilgi için mail ya da telefonla iletişime geçebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.