Ceo'lar Denizli’de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Ceo'lar Denizli’de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin düzenlediği “Ceo'lar ile Kahvaltı” etkinliği Denizli Sanayi Odası'nın (DSO) ev sahipliğinde gerçekleşti.

A+A-

Toplantının açılış konuşmaları KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci tarafından yapıldı. Denizli'nin çok önemli bir sanayi ve ticaret kenti olduğunu ve önemli bir potansiyel taşıdığını söyleyen KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, “KalDer girişimcilere ve üreticilere mentörlük sağlayarak önemli bir sorumluluk üstleniyor.  Dernek olarak, yerel oyuncuların güçlenmesi için güçlü hafızamız ve yıllardır edindiğimiz saha deneyimi ile Türk sanayisinin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de tekstil devlerinin yer aldığı Denizli de Hugo Boss Genel Müdürü Arif Kaya'yı ve KalDer İzmir Şubesi'ni ağırlamaktan ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek Denizli Sanayi Odası ve KalDer İzmir Şubesi’nin arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Denizlili farklı sektörlerden yöneticilerin bir araya geldiği etkinlikte, Hugo Boss Genel Müdürü Arif Kaya konuk konuşmacı olarak tekstil sektörü ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Tekstil sektörü trendleri ve genel ekonomiyi değerlendiren Arif Kaya, iyi uygulama örneklerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi, ekonomik büyümenin sürdürülebilir üretimden geçtiğinin altını çizdi.

Denizli Önemli Bir Sanayi Kenti

KalDer İzmir Şubesi’nin Denizli’de yapmayı planladığı etkinliklerden de kısaca bahseden Dr. Senem Kılıç, yapımı devam eden Aydın - Denizli otoyol bağlantısının bitmesiyle birlikte kentin önemli bir lojistik avantaja sahip olacağını vurgulayarak, İzmir ve Denizli arasındaki ticaret hacminin de buna paralel olarak gelişeceğinin altını çizdi.

Kurumlar arası iyi uygulama örneklerinin ve deneyimlerinin paylaşıldığı önemli etkinliklere imza attıklarını söyleyen Dr. Senem Kılıç: sözlerini şöyle sürdürdü: “2021 yılında da etkinliklerimizi imkanlar ölçüsünde devam ettirmek istiyoruz. Hem sanayi kuruluşlarına hem de diğer kentlere örnek olacak kalite anlayışıyla İzmir'de ve Ege'de farklı bir dernek profili çizdik. KalDer İzmir şubesi olarak her yıl bir öncekine göre daha fazla projeye imza atmak için çalışıyoruz. Ege Bölgesi Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri. Denizli de bu anlamda önemli katma değer üreten bir sanayi kenti kimliğine sahip. Verimlilik ve sürdürülebilirlik kavramlarının farkında olarak, kalitenin de daha çok üzerinde durulması gerekiyor. KalDer İzmir Şubesi olarak sanayiciler, esnaf, diğer sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerle işbirliği halindeyiz. Pandemi nedeniyle her ne kadar aksamalar olsa da gerek sahada gerekse de online olarak eğitimlerimizi ve ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Katılan herkese ve Denizli Sanayi Odası yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.