Cepsiz Ceketlerle Hizmet Vereceğiz

Cepsiz Ceketlerle Hizmet Vereceğiz

SP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel "Seçilirsek cepsiz ceketlerle görev süremiz içinde hizmet vereceğiz" şeklinde konuştu.

A+A-

Cepsiz ceket çıkışı işe dikkatleri üzerine çeken Saadet Partisinin Denizli Büyükşehır Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, milli görüş belediyeciliğini tekrar hakim kılmak adına yola çıktıklarını söyledi. Son dönemlerde kararsız olarak nitelendirilen seçmen sayısının giderek artığına dikkat çeken ve insanların artık alternatif arayışlarını sesli bir şekilde dillendiğini ifade eden Demirel, "Bizler geçmişte yaptığımız hizmetlerle çıraklık ve kalfalık dönemlerini çoktan gende bıraktık. Yaptığımız hizmetler günümüz Türkiye'sinin emel taşlarını oluşturmuştur Bizler 199CTİI yıllarda ağır sanayi, milli silahlar, yerli kalkınma dedik Aradan geçen yıllar bizlerin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. O dönemlerde attığımız temelleri hayata geçirme şansımız olsaydı şimdi ülkemiz çok daha farklı yerlerde olabilirdi" dedi.

HEDEF KİTLESİ BELLİ OLDU

Vatandaşların artık çalınmasını ve milli kaynakların heba edilmesini istemediğine dikkat çeken Demirel, "Geldiğimiz noktada ^çalıyorlar ama yapıyorlar' diyerek yolsuzluk, usulsüzlük, israf gibi insanımızı derinden yaralayan unsurlar artık göz ardı edilmiş, hak adalet gibi temel kavramlar daha ön plana çıkmaya çıkmıştır. Vatandaşlarımız artık çalınmasını ve milli kaynakların heba edilmesini istemiyor. Teknolojinin gelişmesine

paralel olarak artık her türlü bilgi ve belgeye ulaşabilen seçmenlerimiz 3 liraya yapılacak hizmetin 13 liraya yapıldığını görüyor, buna da sessiz kalmıyor. Bizler geçmişte Refah Partisi döneminde çalmayacağımız, yolsuzluklara izin vermeyeceğimizin, israf etmeyeceğimizin sözünü verdik. Bunu da başardık. Aynı misyon ve anlayışın devamı olan Saadet Partili belediye başkan adayları olarak da aynı sözlerimizin arkasındayız

Seçilirsek cepsiz ceketlerle görev süremiz içinde hizmet vereceğiz. Biz çalmaya karşı çıkanların, yolsuzluğa göz yummayanların, israfa sonuna kadar karşı olanların oylarına talibiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.