Cesur ve Kararlıkla Sürdüreceğiz

Cesur ve Kararlıkla Sürdüreceğiz

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı görevine uzun süredir devam eden Musa Çelikkol, gerçekleştirilen genel kurulda görevi Turgut Devecioğlu'na bıraktı.

A+A-

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağan Genel Kurulu delegelerin yoğun katılımı ile Zebrano Düğün Salonunda yapıldı. Genel kurula AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin başta olmak üzere,Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm Oda başkanları, Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Başkanları, , delegeler ve çok sayıda ziyaretçi katılımda bulundu.

İYİ ŞEYLER YAPTIK.

Genel kurulda yapmış olduğu konuşmada Oda Başkanları ve delegelerden helallik isteyen Başkan Çelikkol, 23 senelik  görev süresi içinde hep iyi şeyler yapmanın gayretinde olduğunu ifade etti. Çelikkol, oda Başkanları, yöneticiler ve genel sekreterler ile birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını, esnaflara katkısı sağlayacak her projeye destek verdiklerini,  kendisinin görevi devralacak olan Turgut Devecioğlu başkanına başarılar dilediğini belirterek Allah yardımcısı olsun, ifadesini kullandı.

AHİLİK GELENEĞİ İLE AYDINLIK GELECEĞE

Tek liste olarak yapılan genel kurulda görevi alan Başkan Devecioğlu ise,  yapmış olduğu konuşmada, aldığı sorumluluğun farkında olduğunu, hep beraber güç birliği yapıp, önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Başkan Devecioğlu; bugün önemli bir günü yaşadıklarını, evvela tüm oda başkanlarına ve delegelere, şahsına ve ekibe verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ettiğini, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine, bugüne dek emeği geçmiş başta Musa Çelikkol Başkan olmak üzere, yönetim kademelerinde hizmet eden tüm kardeşlere şükranlarını sunduğunu, ahirete irtihal edenleri rahmet ve minnet ile yad ettiğini, tek cümle ile şunu ifade etmek isterimki, hep birlikte 'Ahilik Geleneği ile, Aydınlık Geleceğe' cesur ve kararlılıkla yürüyeceğiz, biçiminde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.