Çevre Halkı Kermese Yoğun İlgi Gösterdi

Çevre Halkı Kermese Yoğun İlgi Gösterdi

Çevre Halkı Kermese Yoğun İlgi Gösterdi

A+A-

  Okul Aile Birliği ‘nin ilkokul öğrencileri için düzenlediği kermese Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Belediye Başkan yardımcıları da katıldı. Ardından okul içinde yapılan halı saha çalışmaları yerinde incelendi.

 Denizli’nin Çivril ilçesi Emirhisar Mahallesi’nde ilkokul öğrencileri için kermes düzenlendi. Okul aile Birliği’nin Emir hisar ilkokulunda düzenlemiş olduğu Kermese Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Belediye Başkan yardımcıları da katıldı. Okul Aile Birliği tarafından öğrenciler için okul bahçesinde düzenlenen kermeste öğrencilere yöresel yemekler, gözleme ikram edildi. Emirhisar okulunun ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamak, için yapılan kermese ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çivril Belediye Başkanı ve Belediye Başkan yardımcıları Emirhisar Mahallesi’nde okul bahçesine yapılan halı sahayı da yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kermeste konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, bu tür yapılan hayır işlerinin birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirdiğini, bizler arasındaki kaynaşmayı artırdığını vurgulayarak  “ böyle güzel işlere vesile olan, böyle güzel bir etkinliği yapan Okul Aile Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan halı saha hakkında da görüşlerini bildiren Güven, spor alanlarının önemine vurgu yaparak,  genç nüfusun önemli bir eksiğini giderecek, spor sağlıklı yaşamanın en önemli unsurlarından biridir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.