CHP 2 İLÇEDE ADAYINI BELİRLEDİ

CHP 2 İLÇEDE ADAYINI BELİRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ ve Çardak Belediye Başkan Adayı Ali Altıner ile seçime girme kararı aldı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, dün bir araya geldi. Toplantı sonrasında Denizli’de eksik kalan Çardak ve Babadağ’daki adaylar da açıklandı. Parti Meclisi Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ ve Çardak Belediye Başkan Adayı Ali Altıner ile seçime girme kararı aldı. CHP Denizli Teşkilatı’ndan yapılan açılamada; “1 Nisan sabahı tüm Denizli’yi derman belediyecilikle buluşturacağız. Yolumuz açık olsun” ifadeleri kullanıldı.

2019’DA BAĞIMSIZ ADAYDI

CHP Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde bağımsız belediye başkan adayı olmuştu. Babadağ Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Kulübü Derneği’nin de kurulmasına öncülük eden Üstündağ, 2019 seçimlerinde yüzde 19,21 oy almayı başarmıştı.

2 DÖNEM GEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

1994–1999 ve 2004–2009 yıllarında Çardak İlçesi’ne bağlı Gemiş Kasabası’nda belediye başkanlığı görevini yürüten Ali Altıner, 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Çardak Belediye Başkan Adayı olmuştu. 7 bin 56 seçmenden AK Partili Mahmut Öztürk,2 bin 375 oy alarak başkan olmuştu, CHP’nin adayı Ali Altıner ise 2 bin 299 oyla ikinci olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.