CHP Denizli'den Su Zammı Protestosu

CHP Denizli'den Su Zammı Protestosu

CHP Denizli İl Örgütü, DESKİ tarafından içme suyuna yapılan yüzde 20’lik zammı protesto etti.

A+A-

CHP İl Örgütü. Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı eylem ile içme suyu zammını protesto etti.

Konu ile alakalı basın açıklaması yapan İl Başkanı Mahir Akbaba. Bugün çok büyük bir aile olduklarını, tüm kademeden partililer, vatandaşlar ve pek çok kişinin katılımı ile bu eylemin yapıldığını belirtti.

Bugün halkın da konuşacağını ve sesini duyuracağını belirten Akbaba seçim vaatlerinde zam yok deyip %20 zam yapanlara karşı su(smama) hakkınızı kulanacaklarını belirtti.

Mazeret Değil Acziyet

Akbaba: “Birlikte direneceğiz, Beraber mücadele edeceğiz, suyun akışını değiştireceğiz. Zammın neden, ne için ve hangi gerekçe ile yapıldığına dair ilgililerin kendince açıklamaları olacaktır. Ancak bizler zammın da vatandaşın cebine göz dikmenin de açıklaması ya da mazereti olmaz ancak ve ancak acziyeti olur.” diyerek şu soruları yöneltti:

Seçimlerden sonra yerleşim alanlarımıza yeni hatlar döşeyip başka yerlerden su mu getirdiniz?

Derelere ve doğa kaynaklan Zeytin Yaylasında yaptığınız doğa talanında olduğu gibi kapalı sistemle park bahçe sulamasına ve bazı şebekelere dahil ederken mi maliyetler arttı?

Bu zam Pamukkale İlçesinde oluşturulan adına Seyir Tepesi dense de cinayet tepesi olan ucube garabetin tamamlanması için artan maliyetleri karşılama ve orada oluşturulacak dünyanın en gereksiz yapay şelalesinin
açılışını saraydan davet edeceklerinize yaptırma telaşı mı?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.