CHP İl Başkanı Akbaba'dan Duygusal Paylaşım: Kazım Abi

CHP İl Başkanı Akbaba'dan Duygusal Paylaşım: Kazım Abi

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba önceki gün vefat eden ve binlerce vatandaşın katılımı ile defnedilen Kazım Arslan ile alakalı duygusal bir paylaşım yaptı.

A+A-

Akbaba paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

80'li yılların ortasında, daha henüz çocukken tanıştığım, seneler geçtikçe O'nun gittikçe gençleştiği, benimse büyüdüğüm bir hayat hikayemiz var Kazım Abiyle. Siyasette; dürüstlüğünü, çalışkanlığını, beyefendiliğini ve örgütünü herşeyin önünde tutarak, partisindeki gençlere sahip çıkmasını örnek aldığım, sözlerine, uyarılarına saygı duyduğum, hayata dair kararlarımda akıl danıştığım, sırlarımı paylaştığım, birlikte çalışmaktan her zaman zevk aldığım bir insandı.

Daha geçen pazar günü Honaz'da Kazım Abi ve Yüksel Abi ile kahraman çocuklar gibi şendik. İl binamızdaki bayramlaşmamızda: " Cansu Başkanımla bir fotoğrafımızı çeker misin? " dediğinde, bunun son fotoğrafımız; bayramın son günü telefonda danışma kurullarını ve İstanbul seçimini konuşurken son konuşmamız olacağını ikimizde bilmiyorduk. Canımız Abimiz seni hep gülen yüzün, güzel kalbin, iyi niyetli düşüncelerin, yardımseverliğin ve samimiyetinle hatırlayacağız; seni son yolculuğuna uğurlamaya o kadar çok seveninle geldik ki. Senin birini üzebileceğin hiç aklıma gelmezdi, bizi çok üzdün Sn. Vekilim. Şu yalan dünyada bizler yaşadıkça ve sonrasında da hiç unutulmayacaksın... Kaybımız çok büyük, çok ani, çok acı ve tarifsiz. Bir gün öbür dünyada da yeniden buluşmak dileğiyle, mekanın cennet olsun...

(not : Siyasette sayın olabilmek kolaydır lakin abi olabilmek...)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.