CHP Liderinin Denizli Programı Belli Oldu

CHP Liderinin Denizli Programı Belli Oldu

6 Haziran 2018 yani yarın Denizli iline gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu’nun programı belli oldu.

A+A-

24 Haziran erken seçimlerine 19 gün kala siyaset arenasında sular ısınıyor. Liderler ulaşabildikleri kadar vatandaşa ulaşarak vaatlerini anlatıp oy almaya çalışıyor. Bu kapsamda Denizli de liderlerin en uğrak yerlerinden biri oluyor. Daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geldiği İl’e da yarın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu geliyor. Bugün CHP Genel Başkanının programı belli oldu. İşte detaylar...

İşte CHP Liderinin Programı

Seçim çalışmaları için yarın Denizli’ye gelecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı çerçevesinde, saat 09.00’da Çardak Havaalanına ineceği ve oradan Kaynak Tekstil’e geçeği öğrenildi. Kılıçdaroğlu burada işçilerle buluşacak. Ardından 11.00’de Dedeman Otel’e geçecek olan CHP Genel Başkanı burada yapılacak olan toplantıda STK temsilcileri ve İşadamları ile bir araya gelmesi planlanıyor.

Dedeman otelindeki toplantının ardından Kılıçdaroğlu’nun programında saat 14.00’te Rateks’te işçiler ile buluşmak var. Kemal Kılıçdaroğlu, buradaki toplantıdan 15.30’da Bozkurt ilçesine geçecek ve öncelikle Bozkurt Belediyesi’ni ziyarete edip belediye ait olan çay bahçesinde ilçe esnafı ile bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu Bozkurt ziyaretinden sonra Çardak Havalimanına hareket edip Denizli ilinden ayrılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.