CHP Liderinin Denizli Temasları Sürüyor

CHP Liderinin Denizli Temasları Sürüyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli temasları devam ediyor.

A+A-

Dün akşam saatlerinde Denizli’ye gelen Kılıçdaroğlu’nun bugün ilk durağı Babadağ oldu. Kılıçdaroğlu Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'yı makamında ziyaret etti ve daha sonra belediye önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

Kavgadan uzak bir siyaset anlayışını benimsediklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Alın terine değer vereceğiz. Biz sadece Babadağ'da değil tüm Türkiye'de hiçbir çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, belediye hizmetlerinde parti ayrımı yapılmaması gerektiğine işaret etti. Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şimdi, ne kurdular? Borçlanma Genel Müdürlüğü. Niçin? Borçları yönetemiyorlar artık. Bunu da bereket versin Resmi Gazete'de yayınladılar da orada gördük. Mecburen yayınlıyorlar. Hepimiz düşüneceğiz. Bu memleket hepimizin. Mücadeleyi beraber verdik. Yeniden Kuvayımilliye ruhuyla ayağa kalkmak zorundayız. Sağı, solu demeden hepsini yeniden kucaklamak zorundayız. Kuvayımilliye ruhuyla memleketimize sahip çıkacağız."

Kılıçdaroğlu, daha sonra belediye tarafından yaptırılan tekstil çarşısı ve butik otelin açılışını yaptı, sosyal tesislerin temeline harç bıraktı.

ic-014.jpg

Sonraki Durak Merkezefendi

CHP Genel Başkanı Denizli programına Merkezefendi'de devam etti. Merkezefendi'de merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın adının verildiği parkın açılış törenini gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu,''Kazım Arslan CHP için çok değerli bir insandı.Ölümü büyük bir şok ve üzüntü yaşattı.  Bugün onun adının verildiği güzel bir parkı açıyoruz.Vefa dediğimiz kavramı yaşatmak için bu parkın adına Kazım Arslan ismi verilmesi çok önemliydi.''dedi

Serinhisar, Honaz ve Bozkurt Ziyaretleri

Merkezefendi'de Kazım Arslan parkının açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Serinhisar, Honaz ve Bozkurt ziyaretleriyle Denizli programını tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.