CHP'li vekil Kazım Arslan Hayatını Kaybetti

CHP'li vekil Kazım Arslan Hayatını Kaybetti

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre bir dizi program için Antalya’da olan vekil geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. CHP’nin sevilen ismi Kazım Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Antalya’da hayatını kaybeden Arslan’ın cenazesi sabah 06.30’da Antalya’dan Denizli’ye getirileceği öğrenildi.

Milletvekili Kazım Arslan'ın vefatı, kendi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım ARSLAN. bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında. Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir" denildi. 

Cenaze Programı Açıklanacak

Başka bir paylaşımda da cenaze programının daha sonra açıklanacağı ve Arslan'ın Denizli'de defnedileceği ifade edildi.

Kazım Arslan Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. CHP'ye 1976’da girdi. 1984-1989 yılları arasında SODEP İl Yönetim Kurulu Üyeliğine, 1989’da SHP İl Sekreterliğine, 1991’de SHP İl Başkanlığına seçildi. 1992’de açılan CHP’nin il başkanı olan Arslan, 2002 yılında CHP’den 4. sıra milletvekili adayı oldu. Arslan, 1979-1999 arasında 20 yıl avukat olarak çalıştı. 6 yıl Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanlığını üstlendi, 6 yıl da Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanlığı yaptı. 10 ayrı sivil toplum örgütünde yöneticilik yaptı. 2014’te CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. TBMM XXV., XXVI. ve XXVII. Dönem Denizli Milletvekilidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum