CHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

CHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldı

CHP'li milletvekilleri partililerle birlikte Adliye Sarayı'na gelerek mazbatalarını aldı.

A+A-

CHP'nin ilk kez milletvekili seçilen üç üyesi Melike Basmacı, Kazım Arslan ve Gülizar Biçer Karaca, İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş'tan mazbatalarını aldı. İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, zor şartlar altında bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtip, CHP'nin Denizli'de yaşanacak ilk yerel seçimde birinci parti olacağını, seçilen milletvekillerinin Denizli için çalışacağını söyledi.

Birinci sıradan milletvekili seçilen Melike Basmacı da, üç milletvekiliyle Denizli'de güzel işler başaracaklarını, yaşanacak bir Denizli ve Türkiye için el ele verdiklerini söyledi. İkinci sıradan milletvekili seçilen Kazım Arslan ise oy veren, vermeyen tüm Denizli halkına çok teşekkür ettiğini belirterek, "Denizli'de çok iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Üç arkadaşla Meclis'e gitmek güç kaynağı, onur kaynağı olmuştur. Denizli halkının tüm taleplerini karşılamaya ve Denizli'nin gerçek anlamda yaşanacak bir kent olması noktasında elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bir ayağımız her zaman Denizli'de olacak" dedi.

"TÜM DENİZLİ HALKININ VEKİLİ OLACAĞIZ"

Üçüncü sıradan milletvetkili seçilen Gülizar Biçer Karaca ise Denizli'nin iki kadın milletvekilinin CHP'li olduğunu belirterek, "Bizler sadece CHP seçmeninin değil tüm Denizli halkının vekili olarak Ankara'da olacağız. CHP'nin iki kadın milletvekili olarak Denizli'de öncelikle kadınlarımızın sorunlarının çözümü konusunda da belirleyici önder rolünü üstleneceğimize ben yürekten inanıyorum. Denizli mecliste de birçok ilki başaracak. Türkiye'ye örnek olacağız" diye konuştu.

İl Seçim Kurulu'ndan son olarak mazbatasını üçüncü kez seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan aldı. Milletvekilliğinin onurlu bir görev olduğunu söyleyen Ayhan, "Besmele çekip mazbatamızı aldık. Bu onurlu bir görev, hakkını da vermek lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.