CHP'lilerden "Fethi Akcan" İstifası

CHP'lilerden "Fethi Akcan" İstifası

Çal ilçesinde eski CHP ilçe başkanı ile eski kadın kolları başkanı, MHP'nin belediye başkan adayını desteklemek üzere partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

A+A-

Çal'da üç yıl CHP İlçe Başkanlığı yapan Osman Fikri Bursalıoğlu ile beş yıl Kadın Kolları Başkanlığı yapan eşi Şebnem Bursalıoğlu, partilerinden istifa ederek Cumhur İttifakının adayı MHP'li Belediye Başkanı Fethi Akcan'ı destekleme kararı aldı.

CHP'ye Oy Verenler Kardeşlerimiz

Osman Fikri Bursalıoğlu, yaptığı açıklamada CHP'de birlikte çalıştıkları insanları ve CHP'ye oy veren her vatandaşı kardeş olarak gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"CHP'ye tepkili olduğum için istifa ediyorum. Bir solcuda görmek istediğim özelliklere sahip, halka yakın ve her zaman sosyal demokrasi çizgisinde olduğuna inandığım MHP'li Belediye Başkanı Fethi Akcan'a sonuna kadar destek vereceğim. Çünkü, biz başkanımızın başarılı olduğuna inanıyoruz. Bizim istifamız yadırganmasın. Benden sonra Çal ilçe başkanlığı, ilçe başkan yardımcılığı, ilçe sekreterliği yapan arkadaşlarımız da gemiyi terk edip DSP'den aday oldular. Eşimle birlikte kişisel çıkarımızı değil, Çal'ı düşündüğümüz için MHP'li adaya destek veriyoruz. Bizim siyasetten hiçbir beklentimiz yok." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.