ÇicekSepeti Kolay Sipariş Takibi

ÇicekSepeti Kolay Sipariş Takibi

ÇiçekSepeti, onlarca farklı kategori içerisinden seçerek sevdikleriniz veya kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için kolayca satın alabileceğiniz yüzbinlerce ürün alternatifi sunmaktadır.

A+A-

ÇiçekSepeti’nden vermiş olduğunuz siparişinizin hazırlanma, yola çıkma ve teslim edilme durumlarını ÇiçekSepeti mobil uygulaması üzerinden veya web sitesi içerisinde yer alan siparişlerim bölümünden anlık olarak kontrol edebilirsiniz.

ÇiçekSepeti, onlarca farklı kategori içerisinden seçerek sevdikleriniz veya kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için kolayca satın alabileceğiniz yüzbinlerce ürün alternatifi sunmaktadır.

ÇiçekSepeti’nden sipariş vermiş olduğunuz ürünlerin sipariş takibi için üye olmanız veya üyelik bilgilerinizle giriş yapmanız zorunlu değildir. Alışverişiniz sonrasında belirtilen, aynı zamanda SMS ve e-mail yolu ile iletilen sipariş numarası ve e-mail adresi bilgileriniz ile doğrudan sorgulama yapabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak siparişinizin mevcut durumu hakkında gerekli bilgilendirme sizin belirtmiş olduğunuz e-posta adresine ve cep telefonu numarasına mesaj olarak iletilir.

ÇiçekSepeti Sipariş

Benzer isim sebebi ile sıklıkla ÇiçekSepeti.com markası ile karıştırılan Çiçeksepeti.net, ÇiçekSepeti İnternet Hizmetleri A.Ş ile ilgisi olmayan bir internet sitesidir. www.ciceksepeti.com adresi dışında vermiş olduğunuz siparişlerin kontrol ve takibini ÇiçekSepeti.com üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Bahsi geçen site Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş’ye ait olmamakla birlikte ÇiçekSepeti’nin sorumluluğu kapsamında da bulunmamaktadır. Bu karışıklığa dair daha detaylı bilgiye ve yürütülen hukuki süreçle ilgili detaylara sayfamızdan erişebilirsiniz.

ÇiçekSepeti Siparişimde Değişiklik Yapabilir miyim?

ÇiçekSepeti’ne üye girişi yaparak oluşturduğunuz tüm siparişleri görebilir, hazırlanma süreci henüz başlamamış olan siparişleriniz için saat ve tarih, kart notu veya adres gibi değişiklik yapmak istediğiniz detayları kolayca yeniden düzenleyebilirsiniz. Siparişinizin hazırlık aşamasına geçmiş olması durumunda canlı yardım hattına bağlanarak talebinizi iletebilirsiniz.

Siparişlerim bölümünden siparişleriniz hazırlanırken ürün tedarikçileri ile kolayca irtibat kurabilirsiniz. Bu sayede siparişlerinizle alakalı merak ettiğiniz detayları doğrudan satıcı ile konuşarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: https://www.ciceksepeti.com/ciceksepeti-net-ve-com-karisikligi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.