Cicişlerin Cezaları Belli Oldu

Cicişlerin Cezaları Belli Oldu

Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin 5 yıl önce bir kadın polisi darp etmeleri üzerine aldıkları ceza belirlendi.

A+A-

5 yıl önce gözaltına alındıkları Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde bir kadın polis memurunu darp edip, hakaret ettikleri iddiasıyla yargılandıkları dava karara bağlandı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan 76. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuksuz sanıklar Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ile şikayetçi polis memuru D.D.Y. katılmadı. Hakim Bülent Kınay, dosyada incelenecek başka bir husus kalmadığını belirterek kararını açıkladı.

 

Hakim Kınay, sanık Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin kadın polis memuru D.D.Y’yi basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde yaralama suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanıkların yeniden suç işlemeyeceği kanaatine varan hakim, sanıklar hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

 

Sanıkların 5 yıl süreyle denetim süresine tabi tutulmasına hükmeden mahkeme, ayrıca Ersoy kardeşlerin Orman İdaresi’nce temin olunacak 100’er adet fidanın dikimi ve 1 yıl süreyle bakım ve gözetim yükümlülüğünün yüklenmesine hükmetti.

 

Esra-Ceyda Ersoy kardeşlere polis memuru D.D.Y’ye hakaret suçundan 10 ay hapis cezası veren hakim, bu hükmün de açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Sanıkların 5 yıl süreyle denetim süresine tabi tutulmasına hükmeden h?kim, ayrıca Ersoy kardeşlerin Orman İdaresi’nce temin olunacak 100’er adet fidanın dikimi ve 1 yıl süreyle bakım ve gözetim yükümlülüğünün yüklenmesine hükmetti. Ersoy kardeşler 5 yıl içinde suç işlemezse dava ortadan kalkacak.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.