Çiftçilerin Başına Bela Olmuştu

Çiftçilerin Başına Bela Olmuştu

Çal’da çiftçilerin ürünlerine zarar veren ve onları yiyen 250 kiloluk bir yaban domuzunun avlandığı ortaya çıktı.

A+A-

Denizli ilinin Çal ilçesinde, 1 aydır çiftçilerin yetiştirmiş olduğu ürünlere zarar veren ya da yiyen, bölge sakinlerinin 'canavar' adını verdikleri 250 kiloluk yaban domuzu, av sezonunun açılması ile beraber avcı Selçuk Poslu tarafından tüfek ile vurulup avlandı.

Gelinören Mahallesi'nde 1 aydır çiftçilerin ayçiçeği ve mısır tarlarına girip, ürünlere zarar veren ve yiyen yaban domuzunun, avlandığı ortaya çıktı. Çiftçilerin 'canavar' adını verdikleri 250 kiloluk yaban domuzu, av yasağının sona ermesi ile avcı Selçuk Poslu tarafından Büyük Menderes Nehri kenarında av tüfeği ile vuruldu. Yaban domuzunun avlanması ile çiftçilerin rahat bir nefes aldığı ifade edildi. Poslu, avlamış olduğu yaban domuzu ile fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Çiftçiler Nefes Aldı

Avcı Selçuk Poslu tarafından yaban domuzunun avlanması çiftçileri sevindirdi. Aylarca uğraştıkları ürünlerine bu hayvanın dadandığını, zarar verdiğini ya da yediğini ifade eden çiftçiler, emeklerinin zayi olduğunu, av yasağının sonlanması ile Selçuk Poslu’nun bu hayvanı avlaması ile bu beladan kurtulduklarını ve Poslu’ya çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.