Çin Zulmü Altındaki Doğu Türkistan'ın Sesi Ol!

Çin Zulmü Altındaki Doğu Türkistan'ın Sesi Ol!

Çin Zulmünü tüm dünyaya duyurmak ve Doğu Türkistan'a Ses Vermek için yeni bir etkinlik yapılacak.

A+A-

Düşünün; bir akşam evde ailenizle birlikte oturuyorsunuz. Küçüksünüz. Birden kapıdan Çinli askerler giriyor. Babanızı, büyük abinizi kolundan tutup toplama kamplarına işkenceye götürüyorlar. Onların yerine evinize Çinli, yabancı bir erkek yerleştirip size farklı bir din öğretiyorlar. Eve gelen adam artık sizinle kalmaya başlıyor; evin hanımlarını taciz ediyor, hiçbir şey yapamıyorsunuz. Anneniz, kalan birkaç âlime: "Dayanamıyorum, intihar etsem günahı var mıdır?" diye sorarak çıkış yolu aramakta... Haykırıyorsunuz; bütün dünyaya, din ve ırk kardeşlerinize: "Sesimizi duyan yok mu? Nerede kardeşliğimiz? Kurtarın bizi!" diye. Ama nafile duymuyorlar sizi, duymamazlıktan geliyorlar. Ne kadar acı değil mi? O Halde susma: #DoğuTürkistanaSesVer

Doğu Türkistan'da Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmün duyurulması amacı ile yeni bir çalışma yapılıyor.

18 Ocak 2020 (Önümüzdeki Cumartesi günü) saat 21.00 da hazırlanan aşağıdaki broşür resmi ve #DoğuTürkistanaSesVer tagı ile Twitter'da paylaşım yapılacak.

Doğu Türkistan'ın sesi olmak adına en azından aşağıdaki fotoğrafı paylaşıp üstüne #DoğuTürkistanaSesVer yazmanız kardeşlerimize ses olacaktır.

Amaç Twitterda TT olup Çin Zulmünü tüm dünyaya duyurmak.

82072294-796069764201290-391602585334710272-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.