Çınar'da taciz etti, Yakalandı...

Çınar'da taciz etti, Yakalandı...

Denizli'nin Delikçınar Meydanı'nda ATM'lerin bulunduğu bölgede genç bir kızı taciz etmeye çalışan B.A. adlı zanlı kaçtığı iş hanının tuvaletinde polis tarafından yakalandı.

A+A-

Denizli'nin Delikçınar Meydanı'nda yaşanan olayda genç bir kıza tacizde bulunduğu iddia edilen B.A. adlı şahsın polisin takibi ve vatandaşların yardımı sayesinde kısa sürede yakalandığı belirtildi. Zanlının tacizci olduğu bir başka kıza da daha önceden tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Saat 16.00 civarlarında 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yaşanan olayda ATM'lerin bulunduğu bölgede işlem yapmak için bekleyen genç bir kızın yanına yaklaşarak ona tacizde bulunmak isteyen B.A. durumun fark edilmesi üzerine oradan hemen kaçarak uzaklaşmaya başladı.

Polisin hemen zanlının peşine düşerken Sevgi Sokağı civarlarındaki ekipler çevrede bulunan vatandaşlardan da yardım isteyince zanlı yön değiştirmek zorunda kaldı. Ara sokakları da kapalı gören zanlı kaçamayacağını anlayınca bir iş hanına girerek buradaki tuvaletlerden birine kendisini kilitledi.

Zanlı Yakalandı

Polisin anonsu sonrasında bölgeye çok sayıda ekibin gönderildiği belirtildi. Zanlı daha sonrasında kapıyı açma konusunda bir süre direnç gösterse de daha sonrasında polis tarafından kelepçelenerek aşağıya indirildi. Zanlı aşağı indirildiğinde çevredeki vatandaşlarda olaya duyarsız kalmayarak tepkilerini dile getirdiler.

Tacizci daha sonra ekip otosu ile Delikliçınar Meydanı'na getirilince bir başka vaka daha yaşandı. Bir başka genç kız ise zanlının kendisini de taciz ettiğini öne sürdü. Zanlı ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Fotoğraf: Denizli haberden alınmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.