Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz!

Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz!

Denizli Barosu Başkanlığından dün Ankara'da saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile alakalı bir açıklama yapıldı.

A+A-

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ankara’nın Çubuk ilçesinde vatanı için canını feda eden Şehidimiz Yener Kırıkcı ' nın cenazesine katılan Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı basit bir saldırı değildir; demokrasimize, birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırıdır.

Şehitlerimiz, vatan için kendilerini feda etmiş bu toprakların çocuklarıdır ve bu ülkede şehitlerin cenazelerinde siyaset düşünülemez.  Ortam ve durum ne olursa olsun buna müsaade edilemez. Bugün yaşanan bu elim ve ilkel olayın hafızalarımızdan ve tarihimizden silinmesi de mümkün değildir.

Birliği Bozmaya Yönelik Hareketler

Siyasi çıkarlar için acıda ve tasada birlikte olmayı unutmuş,  milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hareket eden, ötekileştirme ve ayrımlaştırma söylemleriyle ülkemizin geleceğini tehlikeye atan hareketler, ileride daha büyük olumsuzluklara sebep olacaktır.

Toplumumuzun barış ve huzur içinde yaşaması, yine kendi içinde yaşadığı güce bağlıdır. Her türlü hukuksuzluğa, adaletsizliğe, demokrasiyi hiçe saymaya karşı gösterilecek dayanışma, ayrıştırmacı ve ötekileştirici tüm politikaların üstesinden gelecektir.

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU' na geçmiş olsun diyor, daha güzel, daha aydınlık yarınlara barış, huzur, birlik ve beraberlik ile kavuşmak için  Denizli Barosu olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeyi sürdüreceğimizi yineliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.