Çivril 19 Mayıs'ta Tek Yürek Oldu

Çivril 19 Mayıs'ta Tek Yürek Oldu

Çivril'de dün saat 19.19'da hayat durdu. Belediye hoparlöründen yayınlanan İstiklal Marşı coşkulu bir şekilde okundu.

A+A-

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da kurtuluş mücadelesi için Samsun'a çıkmasının 101. yıl dönümünde Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çivril'de de saat 19.19'u gösterdiğinde belediye hoparlöründen yayınlanan İstiklal Marşı coşku ile okundu.

Çivril ilçe stadyumunda düzenlenen programa Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar, Milli Güreşçimiz Avrupa Şampiyonu Süleyman Karadeniz, meclis üyeleri ile stadyumda spor yapan vatandaşlar da katılım sağladı. Sosyal mesafe kurallarına göre yapılan programda saatler 19.19'u gösterdiğinde hep birlikte istiklal marşı okundu. İstiklal Marşının okunmasının ardından  16 Şubatta Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Karadeniz'e 10 adet Cumhuriyet Altını ödül olarak takdim edildi.

Tebrik Ediyoruz

Burada konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Milli mücadelenin başlangıcının yapıldığı Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101. yıl dönümü, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Gönül isterdi ki bu bayramı bu stadı doldurarak kutlamak, çocuklarımızla, gençlerimizle, güreşçilerimizle bir arada olmak isterdi. Malesef bugün kısa bir program yaptık. Aramızda bizleri gururlandıran Çivrilli Hemşehrimiz Avrupa Şampiyonumuz Süleyman Karadeniz kardeşimiz var. Kendisi 16 şubatta Avrupa şampiyonu oldu. Bayrağımızı Avrupa'da dalgalandırdı. Bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Biz de Çivril belediyesi olarak meclis üyesi arkadaşlarımızla bir ödül vermek istedik. Bu konuda Çivril Belediye Meclisimiz bir karar aldı. Maalesef bu sıkıntılı süreçten dolayı kendisine ödülü tevdii edemedik. Süleyman kardeşimiz çalışmalarına devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yine bizleri gururlandıracak güzel başarılara imza atacak. Bu bayram sporcuların bayramı, gençlerin bayramı, Atatürk'ü Anma bayramı, bu vesile ile bu ödülü takdim etmeyi uygun gördük. İnşallah yeni ve güzel başarıları görmek istiyoruz. Tebrik ediyoruz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.