Çivril Belediyesi Aralıksız Çalışıyor

Çivril Belediyesi Aralıksız Çalışıyor

Çivril Belediyesi’ne bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bozdağ Mahallesi'ndeki yol ve kilit parke yapma çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı  olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yol ve kilit parke çalışmalarını tüm hızla devam ettiriyor. Belli bir plan dahilinde hareket eden ekiplerin şimdiki durağı Bozdağ Mahallesi oldu .

Yapımına geçen  günlerde başlanmış olan Bozdağ Mahallesi’ndeki yol ve kilit parke çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyip halkın sorunlarına kulak veren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, merkezi yerlerde olduğu gibi çalışmalarına kırsal alanlarda devam ederek kilit parke taşı döşemeyi sürdüreceklerini, Gece gündüz demeksizin ekip ile beraber daha yaşanılır bir Çivril için var güçleri ile çalışacaklarını, yapmış oldukları bu hizmetler ile Bozdağ Mahallesi’ni de tozdan çamurdan kurtaracaklarını, tüm bu çalışmaların tek hedefinin vatandaşların daha güzel bir ortam yaşamaları olduğunu ve ellerinden geldiğince bu hizmetleri yaptıklarını ifade etti.

Mahalleli Memnun

Bozdağ mahallesi sakinleri de yaptıkları açıklamada kışın buraların hep çamur yazın ise toz olduğunu, yapılan bu hizmetle bunlardan kurtulacaklarını, Başkan Güven’in kendilerine gelerek dertlerini sormasının çok güzel bir duygu olduğunu ve tüm bu hizmetler de emeği geçen başta  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.