Çivril Belediyesi Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Çivril Belediyesi Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Çivril belediyesi FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde şehit olanlar için mevlit okuttu.

A+A-

Cumhuriyet Meydanında akşam namazı sonrası okunan mevlide Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İlçe jandarma komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gül ve STK temsilcilerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Darbe girişimi sırasında şehit düşen asker ve vatandaşlar başta olmak üzere Güneydoğu ve Türkiye’nin birçok noktasında şehit düşen asker, polis, vatandaşlar için de mevlit okutulduğunu kaydeden Başkan Gürcan Güven, "Darbe girişimi sonrası Çivril milli iradesine sahip çıkmaya devam ediyor. Bu ülke kolay kazanılmadı. Bu ülke atalarımızdan bize kolay miras kalmadı. Bu ülkenin her karışı şehit kanlarıyla sulandı ve bu sebeple ülkemizi dört çapulcuya, eşkıyaya, hainlere yedirmeyiz ve böldürmeyiz. Bu anlamda çocuklarımızdan, büyüklerimize, gençlerimizden, kadınlarımıza, erkeklerimizden, yaşlılarımıza toplumun her kesimi bu bilince varmıştır. Özellikle altını çizerek söylemek istiyorum ki, vatandaşımızın dirayeti bu olayı bitirmiştir. Bu olayda birçok şehidimiz var. Onlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz Türk milletimize buradan başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizden Allah razı olsun. Hep birlikte inşallah daha güzel Türkiye için el ele kol kola kenetlenerek memleketimize sahip çıkacağız. Okunan mevlit-i şerifi tüm şehitlerimizin ruhuna gönderiyoruz. Allah’ım kabul etsin" diye konuştu.

Güven konuşmasında “Dünya tarihine adını Kahramanlık ve zaferlerle yazdıran Necip Türk milletini hiç bir güç ilerleme ve kalkınma yolundan alıkoyamaz. Geçmişimizden aldığımız güç ve imanla bizi bölmek isteyen her türlü ihanet çetesinin karşısında yine TEK yürek yine BİR'iz. Çivril Cumhuriyet Meydanında Vatanın Bölünmez bütünlüğü için Bin yıldır bu topraklarda okunan Ezan-ı Muhammedi için Bayrak için bir araya geldik” dedi.

Kur’an tilaveti ile başlayan programda Mehter takımı da seslendirdiği marş ve ezgiler ile Çivrillilere küçük bir konser verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.