Çivril Belediyesi'nden Camilere Hijyen Desteği

Çivril Belediyesi'nden Camilere Hijyen Desteği

Çivril Belediyesi, korona virüs önlemleri çerçevesinde daha evvel dezenfeksiyonu yapılan camilere dezenfaktan panosu koymaya başladı.

A+A-

Denizli'nin Çivril ilçesinde yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla camilere hijyen desteğinde bulunulmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çivril Belediyesi'nin marangoz atölyesinde personel tarafından üretilen dezenfaktan panoları camilere koymaya başlandı.  Normalleşme sürecinde yeniden ibadete açılan camilere ilk etapta 20 adet dezenfaktan panosu kondu.

Sağlık Birinci Önceliğimiz

Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Vatandaşlarımızın sağlığı birincil önceliğimiz. Hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına çok dikkat ettiğimiz yerlerden biri de ibadetlerimizi gerçekleştirdiğimiz camilerimiz...  bizlerde vatandaşlarımızın ibadetlerini huzurlu ve rahat bir şekilde yapmaları için marangoz atölyemizde imalatını gerçekleştirdiğimiz dezenfaktan panolarını camilerimize teslim etmeye başladık." dedi. 

Çivril Müftüsü Mevlüt Hakan Asan da belediye başkanımıza göstermiş olduğu bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. İnşaallah bütün camilerimize konulduğunda cami cemaatimiz sağlıklı bir şekilde huzurla ibadetlerini yerine getirebileceklerdir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.