Çivril’de 330 Vatandaş Hayallerine Kavuştu

Çivril’de 330 Vatandaş Hayallerine Kavuştu

Denizli iline bağlı olan Çivril ilçesinde yapımı süren 330 konutlu TOKİ evlerine başvurulardan sonra noter huzurunda toplu kura çekimi yapıldı.

A+A-

Zorlukları Aştık

Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) ile işbirliği şeklinde yapılmış olan 330 konutun toplu kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Çivril Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’ndaki kura çekiminde bir konuşmada bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, TOKİ’yi Çivril’in senelerdir istediğini, bunun hep gündeme geldiğini, hep konuşulduğunu; ama bir türlü bu projede bir sonuca varılamadığını, bazılarının hayallerinin bizim yaptıklarımıza yetişemeyeceğini, kendilerinin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye’miz ile birlikte gece gündüz çalışıp planlamasını yaptıklarını, bugün hayallerin gerçek olduğunu, 330 tane vatandaşın yuva sahibi olduğunu, TOKİ konutlarının olduğu yerde Çivril’e yeniden mahalle kurduklarını, dar gelirli, evi olmayan kardeşleri ev sahibi yapmak için yola çıktıklarını, yapılmış olan TOKİ konutlarının biraz ilerisinde 110 bin metrekarelik devasa bir alanının olduğunu, Buraya da 500 konut yapmak için çalışmalara başladıklarını, şimdiden tüm ev sahiplerine hayırlı uğurlu olsun dilediğini, ifade etti.

TOKİ toplu kura çekimi programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, ilçe Çivril idari amirleri ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.