Çivril'de Anneler Doyasıya Eğlendi

Çivril'de Anneler Doyasıya Eğlendi

Çivri’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü programlarını icra edildi.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 10-16 Mayıs Engelliler haftası ve 13 Mayıs Anneler Günü münasebeti ile öğle sularından engelli ailesi Şerife Deniz ve şehit ailesi Ahmet Kandaş ile bu anlamlı günde buluştu. Akşamında ise, Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda, Anneler Günü kutlama programı yapıldı.

Programa Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivrilli anneler ve tüm bayanlar katılımda bulundu. Program Başkan Güven'in kürsüye davet edilmesi ile başladı. ‘Anneler Günü' konulu programda anneliğin yeri ve öneminden bahsedildi. Başkan Güven'in konu ile alakalı açıklamasında; geleceğin teminatı yavruları yetiştiren, büyüten, zamanı geldiğinde askere yollayan, gelinlik çeyizini düzen, onları tüm bela ve musibetlerden koruyan, vatana ve millete hayırlı bir evlat yapan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutladığını ifade etti. Belediye tarafından hazırlanmış olan ikramlar ve sürpriz armağanlar programa renk katarken programa katılan tüm bayanlar doyasıya eğlendiler.

"Yılın annesi  seçildi!"

Başkan Güven, yılın annesi ödülüne layık görülen Şerife Deniz'in plaket ve çiçeğini sundu ve bugün buradaki en güzel sıfatın annelik sıfatı olduğunu, Dinimizde ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ diye buyrulduğu, annelerin hakkının ödenemeyeceği, iyi günde kötü günde yanımızda olan annelerden bir tanesinin de Şerife Deniz olduğunu, 2 ay evvel eşini kaybetmiş olduğunu, tek başına evlatları için ayakta durmaya çalışan annenin bu ödülü layık görüldüğünü, her zaman yanında olduklarını ve desteklerinin sonsuz olduğunu belirtti ve katılımda bulunan herkese teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.