Çivril'de Asfalt Çalışmalarına Devam...

Çivril'de Asfalt Çalışmalarına Devam...

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven , belediyenin 2016 yılı ilk asfalt çalışmasına katılarak, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Güven, bu yıl Çivril ve mahallelerinde 100 kilometre asfalt çalışması yapılacağını kaydetti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril’de ki 2016 ilk asfalt çalışmasını Koçak Mahallesi'nden başlattı. Koçak mahallelisinde atılacak ilk asfalt çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Gürcan Güven’i mahalle sakinleri karşıladı. Asfalt çalışmasının mahallelerinden başlamasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Koçaklılar Başkan Gürcan Güven’e teşekkür etti.

Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden başkan Güven “Çivril için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

İlçe genelinde çok yoğun bir tempo ile çalıştıklarını belirten başkan Güven, ilçe genelinde yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. Güven  “Çivril’i cazibe merkezi haline getirecek kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dâhilinde mahallelerimizdeki cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.