Çivril'de Cumhuriyet Gecesi

Çivril'de Cumhuriyet Gecesi

Çivril'de Cumhuriyet Gecesi

A+A-

 Cumhuriyetin 94. Yıldönümü kutlamaları tüm hızıyla devam etti. Çivril Belediyesi Kent Konseyi’nin hazırlayıp sunduğu Cumhuriyet gecesi konseri Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ev sahipliğinde Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Cumhuriyetin 94. Yıldönümü kutlamaları tüm hızıyla devam etti. Çivril Belediyesi Kent Konseyi’nin hazırlayıp sunduğu Cumhuriyet gecesi konseri Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ev sahipliğinde Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Saat 20:00’da başlayan etkinliğe Çivrilliler yoğun ilgi gösterdi.

Gece, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile start aldı. Programda konuşan Dr. Gürcan Güven, Cumhuriyet’in ne zorluklar altında kazanıldığını belirterek, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile milli iradeye kastetmeye çalışan  şer odaklarının bu ülkeyi asla bölemeyeceğini de söyledi. Program  Çivrilli Ares grubunun kendilerinin besteleyip söylediği “Cumhuriyet” adlı şarkı ile devam etti.Çivril Belediyesi Kent konseyi sanatçılarının şarkılarla, türkülerle misafirleri coşturdukları gece Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in konsey üyelerine çiçek ve katılım belgesi vermesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.