Çivril'de İftarlara Yoğun İlgi

Çivril'de İftarlara Yoğun İlgi

Çivril Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında bereket sofraları kurmaya ara vermeksizin sürdürüyor.

A+A-

Ramazan iftarları çerçevesinde Ramazan ayının 13. gününde durak Karabedirler Mahallesi oldu. Halkın yoğun bir teveccüh göstermiş olduğu İftar programa  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven' de katılımda bulundu.

Çivril Belediyesi’nce her sene  Ramazan ayında organize edilen ve gelenekselleşen mahalle iftarlarının Ramazan ayının  13. Günündeki  adresi Karabedirler Mahallesi’ydi. Hemen hemen bine yakın kişinin katılmış olduğu iftar programında  Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

Aynı Tastan Yemek

Programa katılıp konuşma yapan  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ramazan ayının verdiği manevi  hazzı ifade ederek, amaçlarının zengin fakir ayrımı yapmaksızın birbirlerini kaynaştırmak aynı tastan ve kaptan aynı yemekleri yemek olduğunu belirtti. Konuşmasının devamında birlik beraberlik vurgusu yapan Dr. Gürcan Güven, göreve geldikleri günden beri iftar sofraları düzenlediklerini, her gün farklı mahallelerde bir araya gelip var olan birlik ve beraberlikleri Ramazan ayının verdiği maneviyat ile daha da pekiştirdiklerini söyledi.

Gürcan Güven, Ramazan ayında yapılan geleneksel mahalle iftarlarının bir sonraki durağının ve Çıtak, Kavakköy ve Sarıbeyli Mahalleleri olacağını söyledi. Ayrıca bu programa AK Parti Denizli Milletvekili Cahit  Özkan da katılımda bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.