Çivril’de Üzücü Akşam

Çivril’de Üzücü Akşam

Denizli ilinin Çivril İlçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir otomobil ile bisiklet çarpıştı. Sonuç ise felaket…

A+A-

1 Kişi Vefat Etti

Dün akşam sularında Çivril ilçesinde gerçekleşen otomobil ile bisiklet çarpışması felaket getirdi. Kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Çevre Yolu, Galericiler Sitesi diye de bilinen noktada dikkatsizlik sonucunda gerçekleşen trafik kazasında O.Ö. yönetimindeki  otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan 1942 doğumlu Mehmet Aslan idaresinde olan bisiklet çarpıştı.

Çarpışmanın da etkisi ile yerde düşen bisiklet sürücüsü Mehmet Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazaya ilk müdahale diğer sürücü ve vatandaşlar  tarafından yapıldı. Çarpışmadan sonra hareketsiz bir şekilde yerde yatan bisiklet sürücüsü için acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bisiklet sürücüsü Mehmet Aslan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Soruşturma Başlatıldı

Gerçekleşen bu üzücü kazanın ardından yapılan incelemeden sonra otomobil şoförü O.Ö. ifadesi alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olay ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın ardından yaşamını yitiren Mehmet Aslan’ın cansız bedeni ise otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.

Kaynak: Meriçulukuş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.