Çivril'de Voleybol Şenliği Sonlandı

Çivril'de Voleybol Şenliği Sonlandı

Çivril Belediyesi’nin düzenlediği 2017-2018 senesi voleybol turnuvası 16 takımın katılımıyla Mart ayında başlayıp grup eleme maçlarında sona kalan 8 takım ile süren turnuva 27 Nisan tarihinde sonlandı.

A+A-

Çivril Belediyesi’nce Kapalı Spor Salonunda her sene organize edilen voleybol turnuvası şampiyonluk maçında 8 takım ter döktü. Güzel bir maç ortaya koyan Yamanlar Takımı, Karayahşiler takımını 3-2 yenip turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvada Yamanlar takımı birinciliğe ulaşırken, Karayahşiler 2., Çıtak./K.Söğüt 3., Beydilli takımı ise turnuvayı 4.’lükle tamamladı. 1. olan Yamanlar takımının madalya ve kupaları Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 2. olan Karayahşiler takımının madalya ve kupaları İlçe Spor Müdürü Sadullah Şimşek, 3. olan Çıtak./K.Söğüt takımının madalya ve kupaları Başkan Yardımcısı Mesut Kaygısız, 4. olan Beydilli takımının madalya ve kupasını ise Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu tarafından sunuldu.

POTANSİYELİMİZ YÜKSEK

Ödül töreninden sonra bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven; her yıl olduğu gibi ve bu yılda turnuvada potansiyeli yüksek olan bir ilçe olduklarını, kardeşlik hukukunun ön planda olduğu bu turnuvada başta birinciliği sergileyen Yamanlar takımı ve diğer emeği geçen tüm takımları tebrik ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.