Çivril'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Çivril'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete sunuldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezi ve 4 ilçede yapmış olduğu 7 kapalı yüzme havuzundan bir tanesi olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımları ile yapıldı. Kendilerine her daim güvenen Çivrillilere teşekkürlerini sunan Başkan Osman Zolan, kapalı yüzme havuzunun  Çivril’e çok yakıştığını belirtti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın şehir merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplamda 7 tane yapılacağını açıkladığı yüzme havuzundan bir tanesi olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

Yağmur yağmasına rağmen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen açılış töreninde Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçede yapılan hizmet ve yatırımlar için Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Alt ve üst yapı hamlesi ile Çivril’in baştan aşağıya yeniden imar edildiğini belirten Güven, Çivril’in son 50 senede göremediği hizmeti bu dönemde gördüğünü belirtti.

 

Başkan Zolan: “Hep beraber, başardık”

 

Başkan Osman Zolan ise, Çivril’de yapılan yatırım ve hizmetlerin süreceğini dile getirdi ve 2014 seçimlerinden önce Çivril’e geldiklerinde büyükşehir olunca 'sizlere daha çok hizmet gelecek, sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz' dediklerini anımsattı ve Çivril halkının da kendilerine güvendiğini, ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa, Çivril’de de o olacak’ dediklerini ve şükürler olsun bugün verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Çivril’de hizmete giren ve süren çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Osman Zolan, bu güzel hizmetlerin başta Ekonomi Bakanının büyük destekleri ile, İl Başkanı, Milletvekilleri, teşkilat, mahalle başkanları, muhtarlarla yani hep beraber, birlikte başardıklarını söyledi.

 

“Çivrilimize çok yakıştı”

 

Kendilerine her daim güvenen Çivril halkına teşekkürlerini ileten  Başkan Zolan, Çivril’de yüzme bilmeyenin kalmayacağını, her yaştan vatandaşın tesisten  ücretsiz bir biçimde faydalanacağını, çocukların yüzme derslerini bu tesisten alacağını, söyledi ve Çivril halkına hizmet etmekten de mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

 

“Denizli hak ettiğini aldı”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çivril’in Denizli’nin en büyük ve güzel ilçesi olduğuna dikkatleri çekti ve Denizli’nin hak ettiğini aldığını, Denizli’nin bütün Türkiye'nin parmakla gösterdiği bir şehir haline geldiğini, 2009'da 2. kez belediye başkanı seçildiklerinde 'Denizli bir dünya şehri olacak' dediklerini bunu başardıklarını 'Denizli’nin alt yapısı, üst yapısı, spor salonları, parkları, kapalı yüzme havuzları, kapalı spor salonları, her alanda bir dünya şehri olduğunu belirtti.

 

Muhteşem bir eser

 

Geçen birkaç sene içinde Çivril’e 600 milyon TL’lik yatırım ve hizmet geldiğini belirten Bakan Zeybekci,  bundan 15 yıl evvelki o düzen devam etseydi, Ege'nin tamamına ancak bu kadar harcama yapılacağını, burada muhteşem bir eserin olduğunu, bu eser için Büyükşehir Belediyesine, Büyükşehir Belediye Başkanına çok teşekkür ettiğini ve Çivril Belediye Başkanına meclis üyelerine, bu esere emeği geçen herkesten Allah razı olsun şeklinde konuştu.

 

Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi

 

Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi toplamda 3835 metrekare kapalı alana inşa edildi. Bodrum ve zemin kattan meydana gelen tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki tane yüzme havuzu var. Farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları da bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.