Çivril’deki Bu Hırsız Kendini Aşmış!

Çivril’deki Bu Hırsız Kendini Aşmış!

Çivril’de hırsızlık olaylarına karışmış olan bir kişi yakalandı. Hırsızın çalmadı bir şey kalmamış.

A+A-

Mazot, beyaz eşya, motosiklet, akü ve jeneratör gibi pek çok şey çalmış olan hırsız Çivril ilçesinde yakalandı. Şüphelinin evinde yapılmış olan aramalarda gelinlikten matkaba, çalıntı olduğu belirlenen 3 kamyon eşya ele geçirildi.

Jandarma ekipleri Çivril’de geçtiğimizi günlerde bir karayolu şantiyesinden 7 ton mazot çalınmasının ardından harekete geçmişler ve yapmış oldukları operasyon ile çalıntı olduğu tespit edilen 4 ton mazot, tüfek ve değişik isimler tarafından imzalanmış senetleri ele geçirmişlerdi.

Alınan bilgiye incelemelerini derinleştiren jandarma ekipleri Irgıllı mahallesinde 35 yaşındaki H.T.’yi takibe aldı. Yapılmış olan fiziki takipten sonra alınan arama izninden sonra H.T. nun evinde arama gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen aramada 4 ton mazotla beraber çalıntı olduğu tespit edilen pek çok motosiklet, 17 av tüfeği, spiral, matkap, gelinlik, çelik kasa, Jeneratör, beyaz eşya, çok sayıda kamyon ve iş makinesi aküsü, 35 bin TL nakit parayla 40 tane de senet ele geçirdi.

3 Kamyon Eşya

Evde ele geçirilmiş olan malzemelerden sonra ifadesi alınması için Jandarma karakoluna götürülen H.T. yapılmış olan ilk sorgusunu ardından adli makamlara gönderildi.

H.T.’nin evinde iki gün boyunca arama yapan jandarma evden çıkan malzemeleri 3 tane kamyonla yedi emin deposuna götürürken H.T.nin daha evvel hırsızlıktan sabıkasının olduğu ve yapılan operasyonla Çivril’de pekçok hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.