Çivril'e Millet Bahçesi Geliyor

Çivril'e Millet Bahçesi Geliyor

Denizli'de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çivril'deki Işıklı Gölü çevresinde "Millet Bahçesi" projesinin uygulanacağını belirtti.

A+A-

Bir dizi program ve ziyaret için Denizli'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açıklamalarda bulundu. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çamlık ofisinde düzenlenen ‘İl Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Kurum, sit alanı içinde yer alan Çivril ilçesindeki Işıklı Gölü’nün millet bahçesi olacağını açıklayarak, "Çivril ilçemizde Işıklı Gölü var. Doğa harikası bir göl ve sit alanı içinde yer alıyor. Bu gölümüzü de turizme kazandıracak bir proje gerçekleştiriyoruz. 60 bin metrekarelik alanda Işıklı Gölü etrafında yürüme ve bisiklet yollarının olduğu önemli bir peyzaj düzenlemesiyle millet bahçesi projesini Denizli’ye kazandırıyoruz. Bu projeleri gerçekleştirip, Denizli’yi bulunduğu konumdan daha ileriye taşıyacağız."dedi.

Hayırlı Olsun

Proje hakkında konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,"Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Denizli Milletvekilimiz ve Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a, Denizli Milletvekillerimiz Sayın Şahin Tin’e, Nilgün Ök’e ve Ahmet Yıldız’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a ve İl Başkanımız Sayın Necip Filiz’e teşekkür ederim. Işıklı Gölü Millet Bahçesi projesi Çivril’imize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.